Moitteettomat toimitukset ja pienempi hiilijalanjälki

Trioworld-PE- ja PP-kalvot tarjoavat verkkokauppatuotteillesi turvallisia ja älykkäitä pakkausratkaisuja, jotka takaavat turvallisen ja täydellisen toimituksen asiakkaillesi missä tahansa. Kalvomme tukevat kevyitä pakkausratkaisuja. Valitsemalla kierrätetyt ja uusiutuvat raaka-aineet voitte tarjota entistä kestävämpiä pakkausratkaisuja. Räätälöidyt, vihreät verkkokaupan pakkausratkaisut mahdollistavat tuotteiden jatkokierrätyksen, mikä auttaa asiakkaita ja kuluttajia vähentämään ympäristövaikutuksiaan.

Tuotteen edut

KESTÄVYYS

Trioworld-pakkausmateriaalien avulla voit tarjota ympäristöystävällisimmät ratkaisut. Voit valita kestävästi tuotetuista biopohjaisista raaka-aineista valmistetun Triogreen™-sarjan, kierrätysmateriaaleista valmistetun Trioloop™-sarjan tai raaka-aineita säästävän Triolean™-tuotesarjamme suorituskyvystä tinkimättä.

 

KESTÄVÄ JA VAHVA

Kaikki PE- ja PP-kalvomme ja -pakkausratkaisumme tarjoavat kestävän, turvallisen ja mukautettavan suorituskyvyn, täyttävät tiukimmat verkkokaupan pakkausvaatimukset ja takaavat, että tuotteesi saapuvat moitteettomassa kunnossa. 

 

HELPPO MUUNNELLA

Trioworld-tuotteille on ominaista helppokäyttöisyys ja niillä saavutetaan erilaisia tuotantoetuja, kuten korkea hitsattavuus ja pistonkestävyys. Sujuvien ja tehokkaiden tuotantolinjojen ylläpitäminen on merkittävä etu, jonka tarjoamme kaikille asiakkaillemme.

 

BRÄNDI JA VISUAALINEN ILME

Korkealaatuinen fleksograafinen painatus jopa 8 värillä tehostaa visuaalista ilmettä ja brändiviestintää.

 

VERKKOKAUPPASOVELLUKSEMME JA TARJOUKSEMME

Ota yhteyttä