We are durable

TEOLLISUUSSÄKIT JA -PUSSIT

Keskitymme laatuun ja toimivuuteen räätälöidessämme säkkejä ja pusseja asiakkaidemme tuotteita varten. Teemme parhaamme varmistaaksemme, että asiakas saa tuotteen, joka on vahvuudeltaan, mitoitukseltaan, painatusten sijoittelulta ja monilta muilta ominaisuuksiltaan äärimmäisen korkealaatuinen. Tarjoamme myös valmiita pusseja ja säkkejä useita eri kokoja moniin eri tarkoituksiin.

Teollisuussäkkejä ja -pusseja voidaan valmistaa myös elintarvikekäyttöön sopivana laatuna. Testaamme tuotteemme yhdessä riippumattomien asiantuntijoiden kanssa heidän laboratorioissaan, jotta kalvot täyttävät elintarvikekäyttöön vaadittavat tiukat laatuvaatimukset.

Trioworld on pätevä ja osaava kumppani, kun tarvitaan YK:n hyväksymää pakkauskalvoa (Euroopan ARD-konvention mukaisesti). YK:n hyväksyntään vaaditaan pakkauskalvon todettu turvallisuus vaarallisia tuotteita käsiteltäessä. Meillä on paljon kokemusta tämän tyyppisten pakkauskalvojen valmistuksesta, vaadituista testeistä ja vaatimuksista Tanskan Teknologiainstituutin kanssa tehdyn yhteistyön kautta. Näin takaamme, että täytämme korkeimmatkin turvallisuus- ja laatutavoitteet. Toimitamme tarvittavat dokumentit tehdyistä tutkimuksista asiakkaan tarpeen mukaan.

KÄYTTÖALUEET

Teollisuussäkkejä käytetään esimerkiksi rakeisten ja jauhemaisten tuotteiden pakkaamiseen (primääripakkaus). Monet käyttävät säkkiä myös sisäpussina eli linerina esimerkiksi kartonkilaatikoissa tai muoviastioissa. Teollisuussäkki toimii myös enemmän tilaa vievillä tuotteilla tai jos tarvitaan säkkiä, joka ei ole valmistettu FFS-muovista. Joissakin tapauksissa tuotteiden pakkausympäristö tai itse tuote määrittelee sen, ettei säkkejä pystytä hitsaamaan yhteen samoin kuin FFS-kalvoa. Säkkejä ja pusseja voidaan käyttää kaikenlaisissa järjestelmissä manuaalisista ja puoliautomaattisista täysin automaattisiin.

TUOTTEEN EDUT

  • Teollisuussäkkien korkea laatu antaa asiakkaan tuotteelle optimaalisen suojan
  • Säkki on helppo täyttää asiakkaan tuotteilla
  • Vahvistaa tuotemerkkiä ja tunnistettavuutta, sillä säkkiin voidaan tehdä painatuksia
  • Värjätty muovi helpottaa ja lisää varastonkäsittelymahdollisuuksia väri-identifioinnin avulla
  • Säkki voidaan reiittää, jolloin kosteus ja lämpö pääsevät poistumaan pakkauksesta.
  • Korkea laatu, joka sopii kaikentyyppisille koneille
  • Korkea laatu minimoi tuotantokatkokset
  • Kulmien hitsaus muotoilee pohjasta kulmikkaamman
  • Pitkittäiset saumat helpottavat tuotteen pakkaamista
  • Mahdollisuus kompressio-ominaisuuksille