Sulkuturvalliset ja kestävistä materiaaleista valmistetut asut

Terveydenhuollon ammattilaiset käyttävät mieluummin kertakäyttöisiä kuituasuja kuin uudelleenkäytettäviä asuja, sillä ne suojaavat tehokkaammin infektioilta ja ovat miellyttäviä käyttää. Ainoana haittapuolena ovat suuremmat ympäristövaikutukset, jollei niitä ole valmistettu uusiutuvista materiaaleista. Suoja-asujen Trioworld-PE-suojakalvot ja -laminaatit valmistetaan vastuullisesti tuotetuista biopohjaisista raaka-aineista ja ne takaavat luotettavan suojauksen minimoiden ympäristövaikutukset.

Tuotteen edut

TURVALLISUUS ENSIN

Kaikki Trioworld-PE-kalvomme* tarjoavat turvallisen bakteerisulun leikkaustiimeille ja potilaille. Lisäksi asujen PE-kalvot tarjoavat erinomaisen nestesuojauksen, ovat kestäviä, miellyttäviä ja pistonkestäviä sekä ehkäisevät staattisen sähkön muodostumista.
*Trioworld-kalvot täyttävät lääkinnällisistä laitteista annetun asetuksen (2017/745) vaatimukset.

 

KESTÄVYYS

Triogreen™-PE-kalvojen avulla voit tarjota ympäristöystävällisimmän ratkaisun kertakäyttöisin asuihin, lakanoihin ja Mayo-tasosuojuksiin. Triogreen™-tuotesarjamme on valmistettu fossiilittomista, uusiutuvista ja kestävästi tuotetuista biopohjaisista raaka-aineista. Suorituskyky vastaa fossiilisten PE-materiaalien suorituskykyä.

Tuotteet

Ota yhteyttä