We are listeners

SAHATAVARAKÄÄRE

Sahatavarakääre on tehokas ja kestävä pakkausmateriaali, joka suojaa sahattua ja höylättyä puutavaraa kuljetuksen ajan. Pakkaaminen vähentää likaantumista sekä kosteuden ja homeiden aiheuttamia tuhoja valmiille tuotteelle. Samalla tuoteohjelma tarjoaa mahdollisuuden käyttää hyväksi muovin erilaisia ominaisuuksia, kuten korkea kitkaa liukkauden estämiseksi.

Trioworld Sundsvall valmistaa sahatavarakääreen puhallettuna mustana tai valkoisena kolmikerroksisena coex-kalvona, mutta tuotteen voi tilata tarpeen mukaan myös muun värisenä.  Kalvo voidaan toimittaa joustavalla 14 väripainatuksella.

Kaikkiin kalvoihin voidaan lisäksi alan suosituksista riippuen lisätä liukkauden esto. Suositukset perustuvat Puutekniseen raporttiin nro. 72, puutavaran pakkausten kitka ja vahvuus, Ingemar Sandberg, TräteknikCentrum 1985, ja niiden pohjana on asetuksen SIS/TS 12:2006 mukaiset mittaukset. Ruotsin työturvallisuusviranomaiset vaativat sahojen noudattavan näitä suosituksia Työympäristölain AML 3 KAP 10 § nojalla.

Tahtoisitko saada sahatavarakääre esitteen? Paina tästä saadaksesi esitteen!

KÄYTTÖALUEET

Sahatavarakääre on tehokas ja kestävä pakkausmateriaali, joka suojaa sahattua ja höylättyä puutavaraa kuljetuksen aikana.

 

Erityisen tärkeä sahatavarakääre

Hyväntekeväisyysvalikoima laajenee - Derome Groupin puutavara pakataan pinkkiin loka-marraskuun aikana. 

Tahtoisitko saada sahatavarakääre esitteen?

Täytä tiedot alle ja saat sen.