Joustava valikoima tarpeisiisi räätälöityjä ratkaisuja

Oli älykäs pakkausratkaisu pieni tai suuri, Trioworldin räätälöidyt ratkaisut auttavat herättämään ideasi eloon. Tarjoamme Joker®-linjatäyttökoneiden painettuja rullamateriaaleja, painettuja tai painamattomia pusseja, ripustuspusseja sekä Triosystem-pusseja.  Kalvomme tukevat kevyitä pakkausratkaisuja. Valitsemalla kierrätetyt ja uusiutuvat raaka-aineet voitte tarjota entistä kestävämpiä ratkaisuja. Räätälöidyt, vihreät ratkaisut mahdollistavat tuotteiden jatkokierrätyksen, mikä auttaa asiakkaitasi vähentämään ympäristövaikutuksiaan.

Tuotteen edut

 

KESTÄVYYS

Trioworld-pakkausmateriaalien avulla voit tarjota ympäristöystävällisimmät ratkaisut. Voit valita kestävästi tuotetuista biopohjaisista raaka-aineista valmistetun Triogreen™-sarjan, kierrätysmateriaaleista valmistetun Trioloop™-sarjan tai raaka-aineita säästävän Triolean™-tuotesarjamme suorituskyvystä tinkimättä.

KESTÄVÄ JA VAHVA

Kaikki PE- ja PP-kalvomme ja -pakkausratkaisumme tarjoavat kestävän, turvallisen ja mukautettavan suorituskyvyn, täyttävät tiukimmat teollisuus- tai kuluttajapakkausvaatimukset ja takaavat, että tuotteesi saapuvat moitteettomassa kunnossa. 

HELPPO MUUNNELLA

Trioworld-tuotteille on ominaista helppokäyttöisyys ja niillä saavutetaan erilaisia tuotantoetuja, kuten korkea hitsattavuus ja pistonkestävyys. Räätälöidyt, korkealaatuiset tuoteratkaisumme on kehitetty erinomaista työstettävyyttä silmällä pitäen asiakkaidemme tuotantolinjoissa. Pussit ja kalvot voidaan valmistaa puhaltamalla tai valamalla, painettuina tai painamattomina ja muuntaa pusseiksi asiakkaan määritysten mukaisesti.

BRÄNDI JA VISUAALINEN ILME

Korkealaatuinen fleksograafinen painatus jopa 8 värillä tehostaa visuaalista ilmettä ja brändiviestintää.

Räätälöidyt sovelluksemme ja tuotteemme

Ota yhteyttä