We are farmers

PAALISÄILÖNTÄ

Me Trioworldissa etsimme jatkuvasti uusia tapoja lisätä asiakkaittemme toiminnan tehokkuutta. Maataloustuotteiden osalta olemme sitoutuneet kehittämään tuotteitamme ja ratkaisujamme niin, että asiakkaittemme toiminta tehostuu ja kannattavuus paranee ilman, että säilörehun laatu heikkenee. Tarjoamme hyvin laajan valikoiman laadukkaita käärintä- ja sidontakalvoja.

Trioworld tekee tiivistä yhteistyötä sekä urakoitsijoiden että maanviljelijöiden kanssa. Tuoteasiantuntijoidemme ja tuotteittemme käyttäjien välinen kokemusten vaihto on tärkeässä roolissa kehitysprosessissamme.

Olemme valinneet raaka-aineet tarkasti ja antaneet maanviljelijöiden, urakoitsijoiden, konevalmistajien ja riippumattomien tutkimuslaitosten, kuten SLU:n (Ruotsin maanviljelysyliopisto), testata tuotteitamme.

KÄÄRINTÄKALVO

Paalisäilöntään

Käärintäkalvoa käytetään rehun säilömiseen ja säilyttämiseen niin, että korkea ravintoarvo säilyy.  Paalisäilönnän ansiosta eläimille voidaan tarjota korkealuokkaista rehua vuoden ympäri.

Trioworld tarjoaa huippukalvoja, jotka sopivat erilaisiin käärijöihin ja erilaisille paaleille. Perustana ovat laadukkaat raaka-aineet, jotka on tehokkaan testaamisen tuloksena optimoitu käyttöturvallisuuden ja rehun laadun varmistamiseksi.

Valikoimassamme on eri levyisiä ja pituisia kalvoja 2 600 metriin saakka joko pakattuna kartonkipakkaukseen tai ilman pakkausta. Mitä enemmän rullassa on metrejä, sitä enemmän paalauksen tehokkuus kasvaa. Se lisää urakoitsijoiden ja maanviljelijöiden työn kannattavuutta, sekä säästää aikaa. Kuljetuksen väheneminen ja tehokkaampi materiaalinkäyttö vähentävät omalta osaltaan ympäristön kuormitusta.

SIDONTAKALVO

Paalausverkon korvaamiseen

Yhdessä korkealaatuisen käärintäkalvon kanssa sidontakalvo tekee paalien käsittelystä yksinkertaista ja helppoa samalla, kun rehun energia- ja ravintoarvot säilyvät paremmin.

Sidontakalvo ja käärintäkalvo voidaan avata ja poistaa yhdellä kertaa. Automaattisen avaajan ansiosta manuaalinen käsittely vähenee minimiin. Jätteet lajitellaan samaan jätepisteeseen, mikä vähentää työtä ja siihen kuluvaa aikaa.

SIDONTA- JA KÄÄRINTÄKALVO YHDESSÄ

Sidonta- ja käärintäkalvo ovat ylivoimainen yhdistelmä

Käyttämällä tuotteitamme yhdessä jokaisessa säilörehupaalissa luodaan parhaat mahdolliset lähtökohdat tehokkaaseen käsittelyyn ja optimaaliseen taloudelliseen hyötyyn.

Lohnunternehmer

Lars Drewniok

"If you want to produce premium feed, you also must rely on premium quality in terms of technology. We do not make any compromises!"