Pakkausten kestävyys ja suorituskyky

Trioworld-PE-kalvot, -laminaatit, -pussit ja -ripustuspussit yhdistävät ympäristönäkökohdat ja suorituskyvyn. Tuotteemme edistävät kevyitä pakkausratkaisuja ja perustuvat uusiutuviin ja kierrätettyihin materiaaleihin, jotta voit saada hyvän ja kestävän kilpailuedun. Green-PE-ratkaisumme tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn sekä kestävän, varman ja turvallisen tuotesuojauksen.

Tuotteen edut

KESTÄVYYS

Trioworld-pakkausmateriaalien avulla voit tarjota ympäristöystävällisimmät ratkaisut. Voit valita kestävästi tuotetuista biopohjaisista raaka-aineista valmistetun Triogreen™-sarjan, kierrätysmateriaaleista valmistetun Trioloop™-sarjan tai raaka-aineita säästävän Triolean™-tuotesarjamme suorituskyvystä tinkimättä.

 

TURVALLINEN JA VAHVA

Kaikki PE-kalvomme ja pakkausratkaisumme ovat turvallisia ja tarjoavat vahvat ja mukautettavat suorituskykyominaisuudet ensi- ja toissijaisille monituoteratkaisuille.

 

HELPPO MUUNNELLA

Trioworld-tuotteille on ominaista helppokäyttöisyys ja niillä saavutetaan erilaisia tuotantoetuja, kuten korkea hitsattavuus ja pistonkestävyys. Sujuvien ja tehokkaiden tuotantolinjojen ylläpitäminen on merkittävä etu, jonka tarjoamme kaikille asiakkaillemme.

 

BRÄNDI JA VISUAALINEN ILME

Korkealaatuinen fleksograafinen painatus jopa 8 värillä tehostaa visuaalista ilmettä ja brändiviestintää.

NON-FOOD-SOVELLUKSEMME JA -TUOTTEEMME

Ota yhteyttä