Mediatuotteiden pakkauskalvot – toimita tuotteet turvallisesti ja tyylikkäästi

Mediatuotteiden Trioworld-PE- ja PP-kalvot tarjoavat erinomaisen suojan ja laadukkaan painatuksen, joiden ansiosta mediatuotteiden toimitus sujuu turvallisesti ja tyylikkäästi. Voit pienentää hiilijalanjälkeäsi kestävillä kalvovaihtoehdoillamme.

 

Käyttöalueet

Mediatuotteiden polyeteeni- tai polypropeenikalvoilla suojataan postitettuja mediatuotteita, kuten kirjoja, aikakauslehtiä ja elektronisia laitteita. 

 

Valikoimamme

Nopeaan tuotantoon ja turvallisiin toimituksiin kehitetyt kalvot. Mediatuotteiden kalvomme on kehitetty lehtien ja muiden postitettavien medioiden suojaamiseen ja ne valmistetaan painettuna rullamateriaalina tukemaan nopeaa tuotantoa. Kalvopaksuudet ovat 20–70 μm, ja kalvot tarjoavat korkean hitsattavuuden ja vakaan käsittelyn vaativimpia mediatuotteiden pakkausratkaisuja varten.

Joustavat ja räätälöidyt painoratkaisut. Korkealaatuinen fleksograafinen painatus jopa 8 värillä mukautuu mediatuotteiden kalvopakkauksia koskeviin toiveisiin ja vaatimuksiin.

Go green with TriogreenTM & TrioloopTM. TriogreenTM- ja TrioloopTM-valikoimamme avulla voit pienentää hiilijalanjälkeäsi ja tarjota kestäviä pakkausratkaisuja asiakkaillesi. TriogreenTM-tuotteet valmistetaan fossiilittomista, vastuullisesti tuotetuista ja uusiutuvista materiaaleista, joiden Green PE -arvo on 25–90 %. TrioloopTM-tuotteet sisältävät 25–60 % kierrätysmateriaaleja. Molemmat tarjoavat saman suorituskyvyn ja ominaisuudet kuin tavalliset PE-tuotteemme, mutta niiden kilpailuetuna ovat pienemmät ympäristövaikutukset. PE-kalvo on täysin kierrätettävä, joten se tukee ympäristöystävällisyyttä ja vastaa tuleviin ympäristösäännöksiin ja kuluttajien vaatimuksiin.  

 

Taattu tuotevalvonta

Mediapakkausten kalvojen valmistuslaatua valvotaan jatkuvasti laboratoriossamme ja tuotannon aikana. Pyynnöstä saatavilla eräkohtaiset analyysitodistukset.

 

Helppo ja joustava käsitellä

Mediatuotteiden kalvopakkaukset on kehitetty erinomaista työstettävyyttä silmällä pitäen asiakkaidemme tuotantolinjoissa. Kalvot valmistetaan puhaltamalla tai valamalla.

 

Ominaisuudet

Tuotekohtaiset tekniset tiedot ja näytteet ovat saatavilla pyynnöstä. Ota yhteyttä myyntiedustajaamme.