Toimita mediatuotteet tyylikkäästi ja kestävästi

Mediatuotteiden Trioworld PE- ja PP-kalvot tarjoavat tasapainoiset ominaisuudet ulkoasun, suojauksen ja kierrätettävyyden välillä. Tuotteemme edistävät kevyitä pakkausratkaisuja ja perustuvat uusiutuviin ja kierrätettyihin materiaaleihin, jotta voit saada hyvän ja kestävän kilpailuedun. Räätälöidyt, vihreät mediatuotteiden pakkausratkaisut mahdollistavat tuotteiden jatkokierrätyksen, mikä auttaa asiakkaita ja kuluttajia vähentämään ympäristövaikutuksiaan.

Tuotteen edut

KESTÄVYYS

Trioworld-pakkausmateriaalien avulla voit tarjota ympäristöystävällisimmät ratkaisut. Voit valita kestävästi tuotetuista biopohjaisista raaka-aineista valmistetun Triogreen™-sarjan, kierrätysmateriaaleista valmistetun Trioloop™-sarjan tai raaka-aineita säästävän Triolean™-tuotesarjamme suorituskyvystä tinkimättä.

 

KESTÄVÄ JA VAHVA

PE-kalvomme ja -pakkausratkaisumme tarjoavat kestävän, turvallisen ja mukautettavan suorituskyvyn ja täyttävät tiukimmat mediatuotteiden pakkausvaatimukset.

 

HELPPO MUUNNELLA

Trioworld-tuotteille on ominaista helppokäyttöisyys ja niillä saavutetaan erilaisia tuotantoetuja, kuten korkea hitsattavuus ja pistonkestävyys. Sujuvien ja tehokkaiden tuotantolinjojen ylläpitäminen on merkittävä etu, jonka tarjoamme kaikille asiakkaillemme.

 

BRÄNDI JA VISUAALINEN ILME

Korkealaatuinen fleksograafinen painatus jopa 8 värillä tehostaa visuaalista ilmettä ja brändiviestintää.

MEDIATUOTTEIDEN SOVELLUKSEMME JA TARJOUKSEMME

Ota yhteyttä