X

Triotech & Triocare

LAAKASIILO

Me Trioworldissa etsimme jatkuvasti uusia tapoja lisätä loppukäyttäjiemme toiminnan tehokkuutta. Maataloustuotteidemme osalta olemme sitoutuneet kehittämään tuotteitamme ja ratkaisujamme niin, että loppukäyttäjiemme toiminta tehostuu ja kannattavuus paranee ilman, että säilörehun laatu heikkenee. Aumamuovivalikoimamme on laaja ja sopii erilaisten markkinoiden tarpeisiin.

Trioworld tekee tiivistä yhteistyötä sekä alihankkijoiden että maanviljelijöiden kanssa. Tuoteasiantuntijoidemme ja tuotteittemme käyttäjien välinen kokemusten vaihto on tärkeässä roolissa kehitysprosessissamme.

Olemme valinneet raaka-aineet tarkasti ja antaneet maanviljelijöiden sekä alihankkijoiden testata kalvojamme erilaisissa olosuhteissa.

We are farmers

AUMAMUOVI

Aumamuovia käytetään rehun säilömiseen ja säilyttämiseen niin, että korkea ravintoarvo säilyy. Aumasäilönnän ansiosta eläimille voidaan tarjota korkealuokkaista rehua ympäri vuoden.

Auman mittasuhteet määräytyvät tarpeen mukaan ja se on edullinen vaihtoehto suurelle karjalle. Laakasiilo vaatii investointeja; hyvän tuoton saamiseksi se vaatii paljon säilöntäkapasiteettia, oikean levittämisen ja pakkauksen sekä tarkan peittelyn. Aumamuovin tarkoitus on luoda hapeton ympäristö korkealuokkaisen säilöntäprosessin aikaansaamiseksi.

Tuotteet