Mayo-tasosuojusten kalvot – erinomainen kestävyys, vakaus ja sulkuteho

Mayo-tasosuojusten Trioworld-PE-kalvot tarjoavat tehokkaan sulkusuojan lopputuotteessa ja edistävät turvallista ja steriiliä kliinistä ympäristöä. 

 

Käyttöalueet

Lääketieteen teollisuudessa PE-kalvojamme käytetään Mayo-tasosuojusten laminaatteihin ja mukauttamiseen.

 

Valikoimamme

Trioworld-kalvot Mayo-tasosuojuksille tarjoavat tehokkaan sulkusuojauksen lopputuotteelle. Niiden valmistuksessa painotetaan turvallisuutta sekä korkeaa kitkaa, mikä takaa pintojen vakauden, lujuuden, pistonkestävyyden ja steriloitavuuden. Tarjoamme laminoituja Mayo-tasosuojusten kalvoja, jotka voidaan valmistaa mittatilausväreissä.

Go green with Triogreen™. Mayo-tasosuojusten kestävät TriogreenTM-tuotteet tarjoavat saman suorituskyvyn ja ominaisuudet kuin tavalliset PE-tuotteemme, mutta kilpailuetuna on pienempi ympäristövaikutus vastuullisesti tuotettujen biopohjaisten raaka-aineiden ansiosta. PE-kalvo on täysin kierrätettävä, joten se tukee ympäristöystävällisyyttä ja vastaa tuleviin ympäristösäännöksiin ja kuluttajien vaatimuksiin.  

 

Taattu tuotevalvonta

Mayo-tasosuojusten kalvojen valmistuslaatua valvotaan jatkuvasti laboratoriossamme ja tuotannon aikana. Pyynnöstä saatavilla eräkohtaiset analyysitodistukset.

 

Erinomaiset prosessit

Mayo-tasosuojusten kalvot valmistetaan putkipuhaltamalla. Kaikki kalvomme on kehitetty ja toimitettu tukemaan lopputuotteen tehokasta tuotantoa.

 

Ominaisuudet

Tuotekohtaiset tekniset tiedot ja näytteet ovat saatavilla pyynnöstä. Ota yhteyttä myyntiedustajaamme.