Turvallista ja entistä kestävämpää suojausta

Terveydenhuollon ammattilaiset käyttävät mieluummin kertakäyttöisiä kuitulakanoita ja Mayo-tasosuojuksia, sillä ne suojaavat tehokkaammin infektioilta. Ainoana haittapuolena ovat suuremmat ympäristövaikutukset, jollei niitä ole valmistettu uusiutuvista materiaaleista. Lakanoiden ja asujen Trioworld-PE-sulkukalvot ja -laminaatit valmistetaan vastuullisesti tuotetuista biopohjaisista raaka-aineista ja ne takaavat luotettavan suojauksen minimoiden ympäristövaikutukset.

Tuotteen edut

TURVALLISUUS ENSIN

Kaikki PE-kalvomme* tarjoavat turvallisen bakteerisulun leikkaustiimeille ja potilaille. Lisäksi lakanoiden ja Mayo-tasosuojusten PE-kalvot tarjoavat erinomaisen nestesuojauksen, ovat kestäviä, miellyttäviä ja pistonkestäviä sekä ehkäisevät staattisen sähkön muodostumista.
*Trioworld-kalvot täyttävät lääkinnällisistä laitteista annetun asetuksen (2017/745) vaatimukset.

 

KESTÄVYYS

Triogreen™-PE-kalvojen avulla voit tarjota ympäristöystävällisimmän ratkaisun kertakäyttöisin asuihin, lakanoihin ja Mayo-tasosuojuksiin. Triogreen™-tuotesarjamme on valmistettu fossiilittomista, uusiutuvista ja kestävästi tuotetuista biopohjaisista raaka-aineista. Suorituskyky vastaa fossiilisten PE-materiaalien suorituskykyä.

KIRURGISET SOVELLUKSEMME JA TUOTTEEMME

Ota yhteyttä