X

Strøjer Tegl

JØRGEN STRØJER HANSEN, TJ

Korkea laatu ratkaisee, puhuttiinpa sitten tavarantoimittajista tai autoista.

Trioworld on 40 yhteisen vuotemme aikana toimittanut aina korkealaatuisia tuotteita oikeaan aikaan, Jørgen Strøjer Hansen sanoo. Hänen yrityksensä Strøjer Tegl sijaitsee Tanskan Fyn-saarella Assensissa. Se on perheyritys, joka on kulkenut suvussa jo sukupolvien ajan. Perhe on valmistanut tiiliä vuodesta 1850, jolloin tiilitehdas perustettiin.

Kuulun viidenteen sukupolveen ja aloitin työskentelyn yrityksessä, kun isäni sairastui syöpään. Olin silloin 21-vuotias, kertoo Jørgen Strøjer Hansen, jonka visio oli tehdä tiilitehtaasta Tanskan innovatiivisin tiilitehdas. Totta kai tiilet ovat tuhansia vuosia vanha rakennusmateriaali, mutta niillä on edelleen valtavasti potentiaalia kehittyä. Saveen kätkeytyy monia uusia käyttöalueita, jotka vain odottavat esille pääsyäänintohimoinen omistaja sanoo.

”Trioworldissa on mahtava henkilöstö”
Strøjer Tegl on tehnyt yhteistyötä Trioworldin kanssa yli 40 vuotta. Jørgen näkee Trioworldin enemmän yhteistyökumppanina kuin tavarantoimittajana. Yhteistyötä hän kuvailee ongelmattomaksi ja kehittyväksi. Trioworld on vakaa kumppani, joka toimittaa aina korkeaa laatua oikeaan aikaan. Meille on todella tärkeää, että tuotantomme toimii ilman turhia pysähdyksiä ja ongelmia. Trioworldin kaltainen luotettava kumppani on kullanarvoinen, hän sanoo.

Yrityksen viime vuosien aikana olemme kehittyneet yhdessä monin tavoin. Tiivis yhteistyö on vaikuttanut sekä olemassa oleviin tuotteisiin että edesauttanut täysin uusien tuotteiden kehittelyä. Trioworld on ollut nopea ratkaisemaan meillä syntyneitä ongelmia ja sillä on aina ollut hyviä ideoita tuotekehitykseen. Olemme kokeilleet innovaatioitanne useita kertoja toimintamme aikana ja olemme yhdessä löytäneet todella hyviä ratkaisuja vuosien varrella, Jørgen sanoo. Jørgen ei epäröi, kun häneltä kysytään, mikä Trioworldissa on parasta. On pakko sanoa, että henkilöstönne olette todella myyntihenkisiä, avoimia ja aina avuliaita. Osaatte ratkaista ongelmat parhaalla tavalla, olette jatkuvasti ja tiiviisti yhteydessä meihin seurataksenne, että tuotteenne ovat odotustemme mukaisia se on meille erittäin arvokasta, hän sanoo.

Upea kokoelma autoja
Työnsä lisäksi Jørgenilla on toinenkin suuri mielenkiinnon kohde, nimittäin autot. Eivätkä mitkä tahansa autot, vaan autot, joilla on ainutlaatuinen ja jännittävä historia, kuten esimerkiksi grafiitinharmaa Aston Martin, joka oli mukana Bond-elokuvassa ”Kuolema saa odottaa”. Eikä se tarkoita, että hänellä olisi yksi tai kaksi autoa tallissaan, vaan ainutlaatuiseen kokoelmaan sisältyy noin 100 autoa. Hänen kokoelmaansa kuuluu kuninkaallisten aiemmin omistamia autoja, Le Mans -autoja, Grand Prix -autoja ja kilpa-autoja.

Olen ollut lapsuudesta saakka innostunut autoista. Isäni oli erittäin kiinnostunut autoista ja puhuimme aina niistä kotona, sanoo Jørgen, joka osti ensimmäisen autonsa jo 14-vuotiaana. Jørgen loi Strøjer Collectionin perustan jo 40 vuotta sitten. Kokoelma on suhteellisen tuntematon tavallisten ihmisten parissa. Se on sitäkin tunnetumpi asiantuntijoiden, keräilijöiden, kuninkaallisten ja kilpa-autoilijoiden keskuudessa ja houkuttelee paljon vierailijoita vuoden aikana. Tämä on upea harrastus, mutta en saa tyydytystä autojen ajamisesta vaan pikemminkin siitä, että kiertelen kokoelmaani ja vain nautin autoista. Tahdon jakaa sen tunteen muiden kanssa sen takia olen avannut kokoelmani yleisölle, Jørgen selittää.

Kiristehuppukalvo

Huputtaminen on kuormalavojen pakkausmenetelmä, jolla on useita etuja muihin menetelmiin verrattuna  aina kustannustehokkuudesta käsittelyn optimointiin ja markkinointipotentiaaliin.