Smart solutions for Waste Wrapping

JÄTTEIDEN PAALAUSMUOVI

WasteWrap on kehitetty erityyppisten jätteiden paalaukseen.  WasteWrap -käärintäkalvoa voidaan käyttää sekä pyörö- että kanttipaaleissa. 

Jätteiden paalausmuovi, jolla on pienempi hiilijalanjälki: uusi, PCR-materiaalista valmistettu paalausmuovi.

 

Esittelyssä uusi WasteWrap-paalausmuovi, joka on valmistettu yli 30 % kierrätysmateriaalista.

Tärkeimmät edut:
• Pienentää hiilijalanjälkeä 29 %.
• Erinomainen toimivuus: erityisesti optimoitu tarttuvuus estää vuodot.
• Helppo yhdistää sidontakalvoon, jota on myös saatavana 30 % PCR-materiaalista valmistettuna.


Jätteiden paalaus on yksi kestävimmistä jätteiden käsittelymenetelmistä. Sen avulla jätteitä voidaan varastoida ja kuljettaa tehokkaasti, siististi ja turvallisesti. Paalausmuovin käyttö on siistiä ja turvallista, koska se pienentää tarvittavaa kaatopaikka-aluetta ja vähentää itsesyttymisen riskiä.

Paalaus tarjoaa myös vakaan jätteiden kuljetusmenetelmän, joka vähentää energia- ja massahäviöstä aiheutuvia ongelmia ja pienentää kuljetuskustannuksia. Joustavaan kalvoon kääriminen pitää paalattavan materiaalin koossa ja vähentää mahdollisia vuoto- ja hajuongelmia.

Tähän asti paalauksessa käytetty kalvo on yleensä valmistettu neitseellisestä materiaalista, mutta me tarjoamme nyt jotain parempaa: WasteWrap-paalausmuovin, joka sisältää vähintään 30 % PCR-materiaalia.

Edut
PCR-materiaalista valmistettu jätteiden paalausmuovimme tarjoaa useita etuja. Käyttämällä ympäristöystävällistä kierrätettyä materiaalia on mahdollista vähentää jätteiden käsittelyn ilmastovaikutusta jopa 29 %. Tällä voi olla huomattava merkitys erityisesti suurten energiayhtiöiden hiilidioksidivaikutuksissa.

WasteWrap-paalausmuovi tarjoaa myös ensiluokkaista toimivuutta. Kalvo on suunniteltu erityisen hyvin tarttuvaksi, mikä varmistaa erinomaisen toimivuuden ja tiiviin paalauksen.

WasteWrap-paalausmuovia on mahdollista käyttää sidontakalvon kanssa. Sidontakalvoa on myös saatavana 30 % PCR-materiaalista valmistettuna. Yhdessä ne pienentävät hiilijalanjälkeä entisestään.

Jätteiden paalausmuovivalikoimamme pysyy ennallaan, mutta aiemmin käytetystä neitseellisestä materiaalista siirrytään käyttämään PCR-pohjaisia tuotteita, jotka tarjoavat optimoidun tarttuvuuden ja erinomaisen toimivuuden. Tämä auttaa asiakkaitamme pienentämään hiilijalanjälkeään.


Menestys
Uutta WasteWrap jätteiden paalausmuovia, joka sisältää yli 30 % PCR-materiaalia, on testattu vuodesta 2020 lähtien erilaisissa käyttötarkoituksissa ja koneissa, ja se on todettu erittäin toimivaksi. Elinkaariarviointimme osoittaa, että se todella pienentää ilmastovaikutusta.

 

 

JÄTTEIDEN PAALAUSMUOVI

 

  • Kehitetty erityisesti RDF-jätteen ja kotitalousjätteen paalausta varten
  • Korkea repäisy- ja puhkaisulujuus, joten käsittely ja käyttö on turvallista
  • Muovikerrokset tarttuvat toisiinsa tiiviisti, mikä vähentää vuotoja ja ei-toivottua hajua
  • Vaalea väri vähentää lämmön muodostumista ja vähentää siten ei-toivottua bakteerien kasvua paaleissa, kun niitä varastoidaan ulkona
  • UV-suoja vähintään 24 kuukaudeksi
  • Hyvin vakiintunut ja testattu käytännössä jäteteollisuudessa

SIDONTAKALVO

Verkon korvaaminen

Yhdessä korkealaatuisen käärintäkalvon kanssa sidontakalvo tekee jätepaalien käsittelystä yksinkertaista ja helppoa. Sidontakalvo ja käärintäkalvo voidaan avata ja poistaa yhdellä kertaa. Automaattisen avaajan ansiosta manuaalinen käsittely vähenee minimiin. Jätteet lajitellaan samaan jätepisteeseen, joka vähentää työtä ja siihen kuluvaa aikaa.

 

SIDONTA- JA KÄÄRINTÄKALVO YHDESSÄ

Sidontakalvo ja WasteWrap® -käärintäkalvo ovat ylivoimainen yhdistelmä

Käyttämällä tuotteitamme yhdessä luodaan parhaat mahdolliset lähtökohdat tehokkaaseen jätteiden käsittelyyn ja optimaalisen taloudelliseen hyötyyn.