We are stronger

JÄTESÄKIT

Trioworldin Nyborgin tehtaan säkit sopivat niin karkealle rakennusjätteelle kuin kevyemmille jätteille. Säkkejä on mahdollista hyödyntää monilla eri aloilla, ja ne toimivat niin ammattilaisten kuin amatöörienkin käytössä. Säkit valmistetaan pääasiassa kierrätetystä LDPE-muovista. Laaja tuotevalikoima käsittää kaikkea klassisista rullalle pakatuista jätesäkeistä asiakaskohtaisiin StandAlone-säkkeihin. Tuotanto Nyborgissa perustuu asiakkaittemme tarpeisiin.

Standard

Standard säkit valmistetaan kevyempiin töihin sopiviksi. Esimerkiksi siivousfirmat ja ravintolat käyttävät näitä säkkejä. Säkkejä valmistetaan kierrätysmateriaalista monenvärisinä, -paksuisina ja -kokoisina.

Medium

Medium säkit sopivat laadultaan kovempaan käyttöön sekä vahvuutensa että lujuutensa puolesta. Ne sopivat erityisesti kodin suursiivouksiin tai jätteiden lajitteluun. Säkkejä valmistetaan kierrätysmateriaalista monenvärisinä, -paksuisina ja -kokoisina. Niiden valmistuksessa pyritään pienempään tuotantojätemäärään.

 

High

High säkit sopivat laadultaan vaativaan ammattikäyttöön, jossa tarvitaan erittäin kestävää ja lujaa säkkiä. Säkkejä valmistetaan kierrätysmateriaalista monenvärisinä, -paksuisina ja -kokoisina. Niiden valmistuksessa pyritään pienempään tuotantojätemäärään. 

TUOTTEET

StandAlone 

Kierrätysteollisuuden ”game changer”

StandAlone-säkit ovat mahtava ratkaisu kierrätysmateriaalin, kuten roskien, tekstiilien, palautettavien pakkausmateriaalien ja muun suurempina määrinä kerättävien materiaalien käsittelyyn.

StandAlone-säkit on kehitetty jätteen tehokkaaseen käsittelyyn alusta loppuun saakka. Ne ovat yksinkertaisia asentaa ja laittaa käyttövalmiiksi. StandAlone-säkit ovat helppoja sulkea ja käsitellä niiden täytyttyä. Niitä on hyvä pinota ja käsitellä kuljetuksen aikana käytännöllisten yksityiskohtien kuten teipin, kädensijojen ym. ansiosta. Niitä voidaan  käyttää uudelleen ja/tai kierrättää uusiksi säkeiksi. Muovi on kevyempää ja se vie vähemmän tilaa, joten kuljetus kuormittaa ympäristöä vähemmän kuin esimerkiksi pahvin, puulaatikoiden tai muoviastioiden kuljetus. StandAlone voidaan valmistaa uudesta PE-muovista tai 98 % kierrätysmuovista. Sen jälkeen sitä voidaan käyttää uudelleen tai se voidaan kierrättää suoraan uusien säkkien tuotantoon.

StandAlone on taloudellinen. StandAlone on myös helpompi käsitellä ja kuljettaa. Se säästää aikaa koko tuotantoketjussa ja vähentää kuljetuskustannuksia.

 

KÄYTTÖALUEET

Kierrätysmateriaalin, kuten roskien, tekstiilien, palautettavien pakkausmateriaalien ja muun suurempina määrinä kertyvien materiaalien käsittelyyn.

TUOTTEEN EDUT

 • Korkealaatuinen muovi mahdollistaa ylivoimaisen vakauden
 • Helppo asentaa ja käsitellä
 • Säkki on valmistettu jopa 98 % kierrätetystä muovista
 • Säkki on 100 % kierrätettävä
 • Tehostaa logistiikkaa (ei edestakaisin kuljetettavia muoviastioita)
 • Pienempi hiilijalanjälki kuljetuksen ansiosta (tuote on kevyempi/painaa vähemmän = pienemmät CO2-päästöt)
 • Vähentää kuljetuskustannuksia
 • Säkit voidaan toimittaa painettuna
 • Säkit on mahdollista yksilöidä (viivakoodit, QR-koodit, RFID ym.).
 • Varastointiin ja kuljetukseen tarvitaan vähemmän tilaa
 • Vaihtoehtoja (muoviastiat, puulaatikot, pahvi) halvempi

PANTTIJÄRJESTELMÄ/KIERRÄTYS

Fiksu kokonaisratkaisu

Trioworldin tuotteet muodostavat yhdessä järkevän ja toimivan kokonaisratkaisun panttijärjestelmällesi. Monet erityisratkaisuistamme on kehitetty yhdessä pohjoismaisten panttiyhtiöiden kanssa. Säkit on mahdollista yksilöidä viivakoodeilla ja/tai RFID-koodeilla. Näin varmistetaan, että pantti maksetaan vain palauttajalle. Tuotteet valmistetaan 98 % kierrätetystä muovista

StandAlone
StandAlone-säkit on kehitetty jätteen tehokkaaseen käsittelyyn alusta loppuun saakka. Ne ovat yksinkertaisia asentaa ja laittaa käyttövalmiiksi. StandAlone-säkit ovat helppoja sulkea ja käsitellä niiden täytyttyä. Niitä on hyvä pinota ja käsitellä kuljetuksen aikana käytännöllisten yksityiskohtien kuten teipin, kädensijojen ym. ansiosta. StandAlone-säkkejä valmistetaan eri kokoisina: 1/4 - 1/1 eurolavoille. 

Kierrätyssäkki
Kierrätyssäkki on suunnitelty erityisesti kotitalouksien tarpeisiin kerättäessä panttijärjestelmän piirissä olevia jätteitä. Säkit on mahdollista yksilöidä viivakoodeilla ja/tai RFID-koodeilla. Säkit ovat erityisen sopivia kotitalouksille, jotka tekevät verkko-ostoksia. Saatavilla erikokoisina ja erilaisilla vahvuuksilla.

Irtosäkit ja säkkirullat
Irtosäkkejä tai säkkirullaa käytetään ensisijaisesti manuaalisessa järjestelmässä. Nämä säkit on sovitettu kunkin maan panttijärjestelmiin ja tämän vuoksi sekä niiden laatu, paksuus että värit vaihtelevat.

PE-vuoraus
PE-vuorausta käytetään niissä panttikoneissa, jotka on varustettu muoviastioilla tai pahvilaatikoilla. Vuoraus suojaa pahvia kosteudelta ja pitää muoviastiat puhtaana. Vuoraus sovitetaan kunkin maan panttijärjestelmään, ja niitä on mahdollista saada useissa eri väreissä ja paksuuksissa.

JÄTTEIDEN LAJITTELU

Jäte on arvokas resurssi. Sen oikea lajittelu on tärkeää sekä ympäristön että talouden kannalta. Tässä Trioworldin säkit tulevat tarpeeseen. Ne tarjoavat jätteiden lajitteluun sopivan joustavan ratkaisun. Säkkejä voidaan valmistaa monen kokoisina, erilaisissa läpinäkyvissä väreissä ja erilaisilla painatuksilla, joista näkee mitä jätteitä mihinkin säkkiin lajitellaan. Valitsemastasi ratkaisusta riippuen eri jätteiden lajittelu ei ole suuri investointi, sillä sinun tarvitsee vain muuttaa säkin painatusta tai väriä. Säkit ovat medium-laatua.

TUOTTEEN EDUT

 • Oikein lajiteltu jäte on arvokasta
 • Vähemmän jälkilajittelua
 • Joustavuus tavallinen säkkirulla, solmittava säkki tai mikä säkki sinulle sopiikaan parhaiten
 • Hygieeninen
 • Mahdollisuuksia eri jätejakeille
 • Käyttäjäystävällinen
 • Lajittelun nopea hallinta katsomalla
 • Varmistaa asukkaiden puhtaan ympäristön
 • Säkit voidaan kierrättää

PIDÄ JÄTEASTIA PUHTAANA

(niin pienet kuin isotkin)

Trioworld tarjoaa muovisia TRIO-INSIDE-astiasuojuksia sekä pienille että isoille jäteastioille ja maan alla sijaitseville jätejärjestelmille. Astiavuoraus toimitetaan rullassa tai erillisinä säkkeinä ja ne on helppo asettaa jäteastiaan. TRIO-INSIDE on yksinkertainen, halpa ja ympäristöystävällinen vaihtoehto. Käyttämällä astian vuorausta varmistetaan, etteivät kosteus ja ruoantähteet jää jäteastiaan.  

Likainen astia alkaa haista nopeasti pahalta erityisesti kesäaikaan. Haju häiritsee asukkaita, naapureita sekä puhtaanapidon työntekijöitä. Pelkkä haju ei kuitenkaan ole ongelma, vaan likainen astia sisältää kohonneen bakteerien kasvuriskin. Ongelmia voi tulla, kun kotitalousjätteet eivät ole roskapusseissa, vaan joutuvat sellaisenaan jäteastiaan, jos pussia ei ole suljettu tai se on rikki.

Jokaisessa TRIO-INSIDE-rullassa on 13 säiliön suojusta. Jotta jäteastia pysyisi puhtaana, tarvitaan vuodessa 24 rullaa. Jotkut yrittävät puhdistaa jäteastiat huuhtomalla ne vedellä jätesäkkien käyttämisen sijaan. Jäteastiat eivät usein kuitenkaan puhdistu kunnolla pelkällä vedellä, vaan on käytettävä vahvoja puhdistusaineita, jotka kuormittavat ympäristöä turhaan.

TUOTTEEN EDUT

 • Korkea, kotitalousjätteille sopiva laatu
 • Helppo asettaa säiliöön/jäteastiaan
 • Varmistaa, että kosteus ja ruoantähteet eivät jää itse jäteastiaan
 • Vähentää jätteiden aiheuttamaa hajua
 • Vähentää bakteerien kasvuriskiä sekä raatokärpästen ja kärpäsentoukkien kasvua
 • Säiliöitä ei tarvitse puhdistaa
 • Vähentää ympäristön kuormitusta, sillä puhdistusta vahvoilla puhdistusaineilla ei tarvita
 • Valmistettu kierrätysmäteriaalista
 • Käyttö 24 rullaa per vuosi