RS MUSTANG

Menestyksekäs yhteistyö varmistaa parhaan suojan kuivikkeille

RS Mustang aloitti liiketoimintansa yli 30 vuotta sitten. Samaan aikaan alkoi Trioworldin kanssa yhteistyö, joka jatkuu menestyksekkäästi edelleen.

”Olen aina ollut kiinnostunut hevosista ja vietin lähestulkoon koko lapsuuteni hevosen selässä”, sanoo RS Mustangin toimitusjohtaja Rainer Ström. RS Mustang on Pohjoismaiden ainoa täyden valikoiman mm. turpeesta ja oljesta valmistettuja kuiviketuotteita tarjoava toimittaja. ”Asiakkaamme toimivat hevosten parissa. Heille kaikille on yhteistä se, että he haluavat antaa hevosilleen kaikkein parasta, oli sitten kyse kuivikkeesta tai rehusta.” Yhtiön koko toiminta perustuu juuri tälle ajatukselle. Vuonna 1985 Ström totesi, ettei Ruotsista löytynyt laadukasta kuiviketta hevosille, joten hänen oli tuotava sitä Englannista. Maahantuodusta kuivikkeesta alkoi RS Mustangin toiminta. Samana vuonna Trioworld ryhtyi toimittamaan yhtiölle suojamuovia, jolla suojattiin tuotteita säilytyksen ja toimituksen ajan. ”Tuohon aikaan Trioworldin valinta toimittajaksi oli puhdas sattuma - mutta tämä sattuma johti erittäin hyvin sujuvaan yhteistyöhön”, Rainer Ström toteaa. 

Trioworld on tärkeä yhteistyökumppani
Pitkä yhteistyö perustuu Trioworldin laajaan tarjontaan, vahvaan asiantuntemukseen ja sitoutumiseen sekä sen RS Mustangin liiketoimintaa kohtaan osoittamaan arvostukseen. ”Minulle on hyvin tärkeää, että toimittajani ottavat vastuun tuotteistaan ja toimituksistaan, jotta liiketoimintani voi toimia häiriöittä. Trioworld on ottanut tuon vastuun aina”, Rainer sanoo. RS Mustangin menestys perustuu sen kykyyn ymmärtää markkinoiden tarpeet ja kehittää jatkuvasti asiakkaiden vaatimusten mukaisia tuotteita. Trioworld on jo usean vuoden ajan ollut tärkeä kumppani tässä työssä. RS Mustangin tuoteuutuudet merkitsevät myös Trioworldille tarvetta olemassa olevien tuotteiden kehittämiseen ja aivan uusien tuotteiden luomiseen tavoitteena asiakkaan tuotantoprosessin tehokkuuden parantaminen. ”Toimimme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa varmistaaksemme, että tuotteemme on sovitettu heidän tarpeisiinsa. Kehittäessämme uusia tuotteita otamme luonnollisesti huomioon myös yhteisen ympäristömme. Se tarkoittaa esimerkiksi, että käytämme ohuempaa muovia tai kierrätysmateriaalia. Vähennämme ympäristövaikutukset minimiin heikentämättä tuotteen laatua”, Trioworldin myyntiedustaja Jonas Friberg sanoo. 

Vahvaa kasvua
RS Mustangin toiminta on viime aikoina kasvanut voimakkaasti, mikä tarkoittaa jatkuvasti lisääntyviä tuotantovolyymeja. Vahvaa kasvupotentiaalia löytyy sekä Euroopasta että Euroopan rajojen ulkopuolelta, jossa esimerkiksi Etelä-Korea, Kiina, Japani ja Australia ovat lupaavia kasvumarkkinoita. Tämä avaa yhtiölle aivan uudenlaisia mahdollisuuksia. ”Olen yrittäjähenkinen innovoija, joten kehittäminen, parantaminen ja hienosäätö on juuri sitä, mitä teen mieluiten. Mahdollisuus tehdä tätä kaikkea aivan uusilla markkinoilla on fantastinen haaste. En tiedä, onko monikaan kanssani samaa mieltä, mutta minulle maanantai on viikon paras päivä”, Ström toteaa lopuksi. 


RS MUSTANG

RS Mustang on Pohjoismaiden ainoa täyden valikoiman kuivikevalmistaja; valikoimassa on turve- ja turveseoskuiviketta, kutteripurua, paperikuiviketta, kutteripurupellettejä, olkipellettejä ja olkikuiviketta. Tuotteita käytetään hevosten, karjan, sikojen, siipikarjan ja muiden eläinten kuivikkeena. RS Mustang on hevosille tarkoitetun myslirehun markkinajohtaja, jolla on valikoimassaan myös useita muita hevosten pellettirehuja. RS Mustang on perustettu vuonna 1985.