WE ARE DURABLE

FFS-SÄKKIKALVOT

Form, fill, seal - Muotoile, täytä, sulje

Laatu ja toimivuus ovat tärkeintä, kun räätälöimme FFS-kalvoja asiakkaitamme varten. Pakkauksen pitää suojata tuotetta ulkopuolelta ja toimia asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että asiakas saa parasta laatua parhaaseen mahdolliseen hintaan per yksikkö. Kun valitset Trioworldin tavarantoimittajaksi, valitset samalla läheisen yhteistyökumppanin. Me huolehdimme, että saat tarpeisiisi sopivaa muovia, kun kyse on esimerkiksi kestävyydestä, vahvuudesta, mitoituksesta ja painatusten sijoittelusta.

FFS-kalvoa on saatavilla myös elintarvikkeiden pakkaamiseen. Riippumattomat asiantuntijakumppanimme varmistavat laboratoriotestein, että kalvomme ovat elintarvikkeiden pakkaamiseen sovellettavien laatuvaatimusten mukaisia.

Trioworld on myös luotettava kumppani, kun on kyse YK:n (yhdessä eurooppalaisen ARD-sopimuksen kanssa) vaatimuksista vaarallisten aineiden pakkaamiseen käytettäville muoveille. Teemme tiivistä yhteistyötä tanskalaisen Teknologiainstituutin kanssa taataksemme, että muovimme ovat tiukimpienkin turvallisuus- ja laatuvaatimusten mukaisia.

 

Toimitusjohtaja RS Mustang

Rainer Ström

Minulle on hyvin tärkeää, että toimittajani ottavat vastuun tuotteistaan ja toimituksistaan, jotta liiketoimintani voi toimia häiriöittä

KÄYTTÖALUEET

FFS-muovia käytetään esimerkiksi turpeen, pellettien, hiekan, rakeiden, jauheiden ja eläinrehun pakkaamiseen (primääripakkaus).

TUOTTEEN EDUT

  • Muovi on valmistettu niin, että se on helppo täyttää 
  • Muovi voidaan karhentaa kitkan lisäämisksi, mikä parantaa vakautta pakattaessa säkkejä kuormalavalle
  • Muovia voidaan reiittää, jolloin esim. kosteus pääsee pois säkistä
  • Ohuemmilla laaduilla voidaan säästää kustannuksia, esim. vähemmän rullan vaihtoja ja edullisemmat yksikköpakkauskustannukset
  • Merkin ja tunnistettavuuden vahvistaminen muovin painatus- ja värjäysmahdollisuuden ansiosta

TUOTTEET