Elintarviketurvalliset ja kestävät pakkaukset

Trioworld-PE-kalvot, -laminaatit ja ripustuspussit tarjoavat turvallisia, kestäviä ja helposti muunneltavia elintarvikepakkauksia. Laadukkaalla fleksograafisella painatuksella voidaan tehostaa tuotteen visuaalista ilmettä ja taata paras mahdollinen brändivaikutus. Kaikki kalvomme ovat täysin kierrätettäviä, ja voit merkittävästi pienentää hiilijalanjälkeäsi vaihtamalla Green-PE-tuotteisiin suorituskyvystä tinkimättä.  

Tuotteen edut

KESTÄVYYS

Trioworld-pakkausmateriaalien avulla voit tarjota ympäristöystävällisimmät ratkaisut. Voit valita kestävästi tuotetuista biopohjaisista raaka-aineista valmistetun Triogreen™-sarjan, kierrätysmateriaaleista valmistetun Trioloop™-sarjan tai raaka-aineita säästävän Triolean™-tuotesarjamme suorituskyvystä tinkimättä.

 

TURVALLINEN JA VAHVA

Kaikki PE-kalvomme ja pakkausratkaisumme ovat elintarviketurvallisia ja elintarviketurvallisuusmääräysten mukaisia. Tuotteemme tarjoavat vahvan ja hygieenisen sulkusuojan, joka pitää elintarviketuotteen ja pakkauksen moitteettomana käsittelyn tai kuljetuksen aikana.

 

HELPPO MUUNNELLA

Trioworld-tuotteille on ominaista helppokäyttöisyys ja niillä saavutetaan erilaisia tuotantoetuja, kuten korkea hitsattavuus ja pistonkestävyys. Sujuvien ja tehokkaiden tuotantolinjojen ylläpitäminen on merkittävä etu, jonka tarjoamme kaikille asiakkaillemme.

 

BRÄNDI JA VISUAALINEN ILME

Korkealaatuinen fleksograafinen painatus jopa 8 värillä tehostaa visuaalista ilmettä ja brändiviestintää.

ELINTARVIKESOVELLUKSEMME JA -TUOTTEEMME

Ota yhteyttä