WE ARE SUSTAINABLE

Kiristehuppu, jonka hiilijalanjälki on nolla

Ensimmäinen biopohjaisesta polyeteenistä valmistettu kiristehuppu, jonka hiilijalanjälki on nolla. Yhdistämällä ympäristötietoisuuden osaamiseen, asiantuntemukseen ja tuotekehitykseen pystymme tarjoamaan Triogreen-kiristehupun, jonka hiilijalanjälki on jopa 105 % pienempi kuin aikaisemmin. Tuote on saanut ISCC PLUS -sertifikaatin ja sitä on saatavana kolmea laatua.

 

                 

Mikä on ISCC PLUS -sertifikaatti?

ISCC, International Sustainability & Carbon Certification, on maailmanlaajuinen, johtava sertifiointijärjestelmä, joka mahdollistaa jäljitettävyyden ja sertifioinnin koko toimitusketjussa. Triogreen-kiristehuppu on ISCC-organisaation valvoma.

Triogreen Super Stretch 60

Kalvo sisältää jopa 98 % biopohjaista PE:tä. Näin se edistää vihreää visiotamme, jonka tarkoituksena on pienentää hiilijalanjälkeämme 105 %. Materiaali sopii kaikkiin kiristehuppukoneisiin ja se on esikiristetty jopa 60 %.

Triogreen Super Stretch 80

Kiristehuppu on suunniteltu erityisesti erikokoisten kuormien pakkaamiseen (yksi koko sopii kaikille) ja se on esikiristetty jopa 80 %. Se sisältää 85 % biopohjaista PE:tä, jonka hiilijalanjälki on 95 % tavallista pienempi.

Triogreen Super Stretch Stiff

Kiristehupulla on erinomainen sidontalujuus ja se on esikiristetty 50 %. Kiristehupun hiilijalanjälki on jopa 70 % tavallista pienempi, ja se sopii erityisesti suureen rasitukseen ja kuumaan ilmastoon

Ota yhteyttä

Polyeteenikalvon johtavana valmistajana otamme vastuun ympäristöstä kaikessa työssämme. Jos haluat tietää lisää ympäristöä säästävistä tuotteistamme ja palveluistamme, täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä