We are hygiene

VARMISTA HYGIENIATUOTTEIDESI ANSAITSEMA HENKILÖKOHTAINEN HUOMIO

- älykkäämpi, kestävämpi, miellyttävämpi -

Trioworld tarjoaa muutakin kuin monopohjaisia täysin kierrätettäviä PE-kalvoja ja laminaatteja turvallisiin, pehmeisiin ja suojaaviin hygieniatuotteisiin. Kumppanuuskonseptimme avulla yrityksenne ja hygieniatuotteenne saavat ansaitsemaansa henkilökohtaista huomiota. Älykkäiden tuoteratkaisujen, kestävän kehityksen suunnitelman sekä arvoketjun ja kuluttajien tarpeisiin vastaamisen avulla voimme vahvistaa merkittävästi yrityksenne markkinamenestystä. 

 

ÄLYKKÄÄMMÄT LÄÄKETIETEELLISET TUOTTEET

Syvällinen arvoketjun tuntemus luo perustan suorituskykyisille hygieniatuotteille, jotka täyttävät määräykset nyt ja tulevaisuudessa sekä tarjoavat erinomaisen käsiteltävyyden ja turvallisuuden kaikissa olosuhteissa.

 

KESTÄVÄN KEHITYKSEN SUUNNITELMA

Autamme sinua määrittelemään kestävän kehityksen tavoitteet vuodelle 2022 tarjoamalla kestävän kehityksen Triogreenaway™-työpajoja ja vihreämpiä vaihtoehtoja – biopohjaisista raaka-aineista valmistetun Triogreen™-sarjan, kierrätysmateriaaleista valmistetun Trioloop™-sarjan ja raaka-aineita säästävän Triolean™-tuotesarjan suorituskyvystä tinkimättä.

 

ARVOKETJUN HALLINTA

Luomalla läpinäkyvän arvoketjun pakkausyritysten, brändivalmistajien sekä jälleenmyyjien ja kuluttajien välille voimme vastata nopeammin henkilökohtaisten hygieniatuotteiden kysyntään ja tarpeisiin. Me käytämme vähemmän niukkoja resursseja, mikä lisää kestävyyttä Vertikaalinen integraatio tarkoittaa yhä nopeampaa muutosta, jossa tuotteet saadaan vastaamaan täsmälleen kuluttajien tarpeita.

Ota yhteyttä