We are medtech

VARMISTA TUOTTEIDESI ANSAITSEMA LÄÄKETIETEELLINEN TUNNUSTUS

- älykkäämpi, kestävämpi, miellyttävämpi -

Trioworld tarjoaa muutakin kuin monopohjaisia täysin kierrätettäviä PE-kalvoja ja laminaatteja turvallisiin, pehmeisiin ja suojaaviin lääkinnällisiin tuotteisiin. Kumppanuuskonseptimme avulla yrityksenne ja lääkinnälliset tuotteenne saavat tunnustusta ylivertaisesta suorituskyvystään.  Älykkäiden tuoteratkaisujen, kestävän kehityksen suunnitelman sekä lääkäreiden ja potilaiden tarpeisiin vastaamisen avulla voimme vahvistaa merkittävästi yrityksenne markkinamenestystä.

 

ÄLYKKÄÄMMÄT LÄÄKETIETEELLISET TUOTTEET

Syvällinen arvoketjun tuntemus luo perustan suorituskykyisille lääkinnällisille tuotteille, jotka täyttävät määräykset nyt ja tulevaisuudessa sekä tarjoavat erinomaisen käsiteltävyyden ja turvallisuuden kaikissa olosuhteissa.

 

KESTÄVÄN KEHITYKSEN SUUNNITELMA

Autamme sinua määrittelemään kestävän kehityksen tavoitteet vuodelle 2022 tarjoamalla kestävän kehityksen Triogreenaway™-työpajoja ja vihreämpiä vaihtoehtoja – biopohjaisista raaka-aineista valmistetun Triogreen™-sarjan, kierrätysmateriaaleista valmistetun Trioloop™-sarjan ja raaka-aineita säästävän Triolean™-tuotesarjan suorituskyvystä tinkimättä.

ARVOKETJUN HALLINTA

Luomalla läpinäkyvän arvoketjun pakkausyritysten, brändivalmistajien sekä lääkäreiden ja potilaiden välille voimme vastata nopeammin lääketieteellisten tuotteiden kysyntään ja hygieniapakkaustarpeisiin. Me käytämme vähemmän niukkoja resursseja, mikä lisää kestävyyttä Vertikaalinen integraatio tarkoittaa yhä nopeampaa muutosta, jossa tuotteet saadaan vastaamaan täsmälleen lääkäreiden ja potilaiden tarpeita.

Ota yhteyttä