Re-thinking Plastic

TRIOWORLD GROUP

Trioworld on teollisuusyhtymä, jolla on yli 1 550 työntekijää ja 850 miljoonaa euroa liikevaihto. Yhtymä on yksi Euroopan johtavista toimijoista alalla, jossa kehitetään innovatiivisia ja kustannustehokkaita polyeteenikalvoon perustuvia pakkausratkaisuja. Trioworldin kotipaikka on Smålandsstenarissa Ruotsissa. Tuotantolaitokset sijaitsevat Ruotsissa, Tanskassa, Ranskassa ja Alankomaissa ja tuotteet myydään maailmanlaajuisille markkinoille. Trioworldin pääomistaja on Altor Funds.

LIIKETOIMINTAYKSIKÖT

Kiristekalvot

Trioworld Smålandsstenar AB

Trioworld Ombrée d’Anjou SAS

Trioworld Apeldoorn B.V.

Teollisuuskalvot

Trioworld Nyborg A/S

Trioworld Varberg AB

Trioworld Bottnaryd AB

Trioworld Sundsvall AB

Terveydenhuollon pakkaukset

Trioworld Saint-Ouen SAS

Muovikassit

Trioworld Lundin AB

Trioworld Lundin AS

Kuluttajapakkaukset

Trioworld Landskrona AB

Trioworld Apeldoorn B.V.

RE-THINKING PLASTIC

Me Trioworldissa ajattelemme uudella tavalla ja suunnittelemme tulevaisuuden muovia.

Uskomme, että muovi voi tehdä maailmasta turvallisemman ja terveellisemmän kaikille. Olemme sitoutuneet tekemään muovista osan kestävää yhteiskuntaa ja rikkomaan mahdollisuuksien rajat kehittämällä kierrätettyjä tuotteita, jotka kulkevat täyden kierroksen keruusta uuteen valmistukseen.

Käytämme tuotannossamme runsaasti kierrätysmuovia. Sen osuus on yli 20 % vuosittain käsittelemämme muovin kokonaismäärästä (noin 250 000 tonnia). Pyrimme kasvattamaan kierrätettyjen muovien prosenttiosuuden tuotteissamme 30 prosenttiin vuoteen 2025 ja 50 prosenttiin vuoteen 2030 mennessä.

Meillä on aina ollut innovatiivinen toimintakulttuuri. Olemme olleet tunnettuja korkealaatuisista tuotteista ja erinomaisesta palvelusta vuodesta 1965 lähtien.
Toimimme edelleen samoin, mutta huomioimme kestävän kehityksen kaikessa toiminnassamme – emme pelkästään sopeutuaksemme markkinoille vaan ohjataksemme niitä.

Uskomme, että tästä työstä hyötyvät kollegamme, asiakkaamme ja tulevat sukupolvet.

 

VISIOMME

Haluamme olla ensisijainen valinta asiakkaille, jotka käyttävät polyeteenistä valmistettuja tuoteratkaisuja nyt ja tulevaisuudessa.

 

MISSIOMME

 

 • Keskitymme valitsemiimme ydinmarkkinoihin ydintuotteillamme.
 • Olemme olennainen osa asiakkaidemme kilpailukykyä.
 • Tarjoamme ympäristöä säästäviä, ensiluokkaisia tuotteita ja ratkaisuja sekä parasta palvelua.
 • Johdamme toimialaamme kohti muovien kiertotaloutta. 

ARVOMME

Responsible - Vastuullinen

 • Johdamme toimialaamme kohti muovien kiertotaloutta.
 • Noudatamme toiminnassamme arvojamme kaikessa mitä teemme.
 • Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja - ympäristöä säästäviä, ensiluokkaisia tuotteita sekä parasta palvelua.


Leading - Johtava

 • Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kehittäen uusia kestävän kehityksen mukaisia pakkausratkaisuja.
 • Pyrimme hyödyntämään vahvaa markkinajohtajan asemaamme tehdäksemme maailmasta turvallisemman ja terveellisemmän toimimalla rohkeasti ja vahvasti.
 • Kehitämme ennakoivasti innovatiivisia, kestäviä ratkaisuja jo ennen kuin asiakkaamme tarvitsevat niitä, ennakoiden markkinoiden suuntaa.
 • Keskustelemme aktiivisesti ja haluamme, että meitä pidetään muovien kiertotalouden ja kierrätettyjen tuotteiden kehittämisen auktoriteettina ja markkinajohtajana.
 • Motivoimme ja inspiroimme muita liittymään mukaan.


Together - Yhdessä

 • Ohjaamme asiakkaitamme kohti ympäristöystävällisempiä ratkaisuja. Innovaatiomme ovat aina asiakaslähtöisiä.
 • Muovien aito kiertotalous voidaan saavuttaa ainoastaan toimimalla yhteistyössä kaikkien sidosryhmien kanssa.
 • Rakennamme kestäviä ja pitkäaikaisia asiakassuhteita, mieluiten elinikäisiä.
 • Olemme houkutteleva työnantaja, joka pyrkii turvaamaan työntekijöiden tulevaisuuden ylläpitämällä ja parantamalla heidän taitojaan.
 • Olemme yhteydessä meitä ympäröivään maailmaan.

TÄRKEITÄ LUKUJA

1 550

15

1965

850

SUUNNITTELEMME TULEVAISUUDEN MUOVIA

WE ARE RESPONSIBLE, LEADING TOGETHER. Trioworld kehittää ja valmistaa muovikalvoja ja pakkausmateriaaleja useiden eri alojen ja toimialueiden tarpeisiin. Yhtiön kasvu on ollut voimakasta perustamisvuodesta 1965 alkaen. Nykyisin Trioworld toimii maailmanlaajuisilla markkinoilla. 

Trioworldin nykyinen markkina-asema perustuu pitkäaikaisiin suhteisiin ja aktiiviseen vuoropuheluun asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Kasvamme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tämä tuo asiakkaillemme lisäarvoa korkealaatuisina tuotteina ja erinomaisena asiakaspalveluna sekä uusina, innovatiivisina ratkaisuina, jotka perustuvat asiakkaidemme tarpeisiin. 

Vuosien kuluessa olemme kehittäneet vankan ja laajan tietopohjan kaikilla sovellusalueillamme –tämä pitkälti sen vuoksi, että olemme aktiivisia meille  tärkeillä toimialoilla ja markkinoilla. Erikoisosaamisemme mahdollistaa tehokkaiden ja joissakin tapauksissa räätälöityjen tuoteratkaisujen kehittämisen asiakkaillemme. Asiakkaanamme voitte luottaa siihen, että meillä on  tarpeelliset taidot ja resurssit, joiden avulla voimme aina toimittaa parhaan ratkaisun yrityksellenne. 

Tuotantolaitoksemme sijaitsevat eri puolilla Eurooppaa, joten tuotanto on usein lähellä asiakkaitamme. Tämä luo omalta osaltaan erinomaiset edellytykset suhteiden rakentamiselle ja tiedonvaihdolle, mikä on erittäin tärkeää niin yrityksenne kehittämisessä asiakkaanamme kuin liiketoimintamme kehittämisessä toimittajananne. Tarjoamme joustavia toimitusratkaisuja, jotta voimme varmistaa, että toimitukset tehdään parhaalla mahdollisella tavalla. Otamme vastuun omasta osastamme liiketoimintaanne. WE ARE THERE. 

WE ARE REUSERS. Otamme ympäristön huomioon kaikessa, mitä teemme. Jokainen osasto, jokainen tuotantoyksikkö ja jokainen työntekijä osallistuu ympäristövaikutuksemme minimoimiseen. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pyrimme tehostamaan materiaalien, pakkausratkaisujen ja kuljetusvälineiden käyttöä, jotta yhteinen ympäristövaikutuksemme pysyisi mahdollisimman pienenä. Kehitämme ohuempia ja vahvempia kalvoja ja käytämme yhä enemmän kierrätettyjä materiaaleja tuotannossa. Optimoimme kuljetukset meille ja meiltä pois päin pitämällä kuorma-autojen käyttösuhteet korkeina. Toisin sanoen emme tee myönnytyksiä laadun, suorituskyvyn tai ympäristön suhteen. 

Rakastamme kierrätystä. Siksi kierrätämme tuotannossamme kaikki materiaalit, joita ei toimiteta asiakkaillemme. Mutta emme kierrätä ainoastaan omia materiaalejamme, vaan ostamme ja kierrätämme myös muiden materiaaleja. Näin huolehdimme ympäristöstämme. 

WE ARE PROUD. Tuemme rintasyöpää, eturauhassyöpää ja lapsuusiän syöpiä koskevaa tutkimusta ja vertaistukitoimintaa. Teemme tätä kaikkialla maailmassa, mistä kertovat kaikki viljelypeltoja täplittävät värikkäät paalit, jätesäkit ja kantokassit. Yhdessä asiakkaidemme, jälleenmyyjiemme sekä ympäri maailmaa toimivien maanviljelijöiden kanssa olemme ylpeitä siitä, että olemme mukana tärkeässä työssä.

AIKAJANA

2021 Helmikuussa Trioplastista tulee Trioworld 

2019 Apeldoorn Flexible Packaging AFP -yrityskauppa

2018 Altor Fund IV ostaa Trioplast Industrier AB:n.

2017 Ryhmän rakennetta muokattu kasvaneen asiakaskeskeisyyden ja tarkemman tuoterajauksen tarpeisiin.

2016 Ekmans Jönköping AB:n myynti osana keskittymistä ydinalueisiimme.

2015 Joint Venturen Triomada -yrityksen myynti osana keskittymistä ydinalueisiimme.

2007 Ekoplast Emballage AB , Mo Industri AB  ja Extruding Pac i Glimåkra AB -yrityskaupat. 

1999 Trioplast France -yrityskauppa.

1997 Trioplast Sifab AB  ja Trioplast Nyborg A/S -yrityskaupat.

1995 Trioplanex France SAS -yrityskauppa.

1994 Bengt Lundin AB -yrityskauppa.

1993 Smålandsstenarin pohjoisen tehtaan hankinta (integroitu Trioplast AB:n kanssa).

1985 Ekmans Jönköping AB -yrityskauppa.

1984 Trioplast Industrier AB perustetaan (konsernin uusi emoyritys).

1980 Trioplanex International AB perustetaan hygieniakalvotuotannon aloittamiseksi.

1978 Trioworld Landskrona AB -yrityskauppa.

1965 Vilhelm Larsson perustaa Trioworld AB:n.

 

X

Re-thinking Plastic

OTA YHTEYTTÄ

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä. Odotamme yhteydenottoasi!