WE ARE PROUD

KIRKKAITA VÄREJÄ HYVÄÄN TARKOITUKSEEN

Trioworld syöpää vastaan

Trioworld osallistuu syöpätutkimuksen ja vertaistukityön rahoittamiseen vuosittain yhteistyössä ympäri maailmaa toimivien maanviljelijöiden ja kumppaneiden kanssa. Uusiseelantilaisen maanviljelijän kehittelemästä ideasta tuli totta tiiviissä yhteistyössä Trioworldin ja Uuden-Seelannin yhteistyökumppaneiden kanssa. Se osoittautui aloitteeksi, joka vuosi vuoden jälkeen yhä kerää varoja syövän vastaiselle taistelulle.

Aloite, joka tukee syöpätutkimusta ja vertaistukitoimintaa säilörehupaalien värillisten kalvojen avulla, lähti liikkeelle vuonna 2014 ja keskittyi alkuun rintasyöpään pinkkien paalien tuodessa varoja rintasyöpätutkimukselle. Monet uusiseelantilaiset maanviljelijät ovat naisia, mikä osaltaan vaikutti siihen, että juuri rintasyövän vastainen työ valikoitui tukikohteeksi.

Hyväntekeväisyystyön kehittäminen
Ideaa kehitettiin edelleen kasvavalla tahdilla uusien sovellusalueiden ja kohderyhmien saavuttamiseksi. Samanväriset jätesäkit liittyivät pian pinkkien paalien seuraan. Keltainen muovikassi esiteltiin samana vuonna. Keltaisilla tuotteilla kerätään varoja lapsuusiän syövän vastaiseen taisteluun. Tähän mennessä Trioworld on toimittanut 775 000 keltaista muovikassia vähittäiskaupalle ja supermarketeille.

Pinkki, sininen ja keltainen
Pinkkeihin paaleihin liittyvä hyväntekeväisyystyö osoittautui menestykseksi, ja vuoden kuluttua sitä seurasi vastaava sininen hanke. Tavoitteena oli kerätä varoja eturauhassyövän vastaiselle taistelulle. Säilörehujen keltaisen kiristekalvon lisääminen kaudeksi 2017/2018 kasvatti edelleen lasten ja nuorten syöpätutkimukseen kerättyjä varoja.

Vuosien varrella aloite on laajentunut kaikkialle maailmaan. Hyväntekeväisyystyö on antanut paljon kaivattuja varoja syöpätutkimukselle ja vertaistukitoiminnalle. On ilahduttavaa, että kiinnostus jatkaa kasvuaan joka vuosi, mikä merkitsee kerättyjen varojen uusia vuosittaisia ennätyksiä.

Kampanjat ovat herättäneet paljon huomiota tiedotusvälineissä, mikä on auttanut jakamaan tietoa kampanjavärien merkityksestä. Paalien värien visuaalinen arvo on suuri ja värit symboloivat jatkuvaa taistelua syöpää vastaan.

Erityisen tärkeä jätesäkki

'Erityisen vahva ja erityisen tärkeä' pinkki jätesäkki. Lahjoitamme jokaisesta myydystä säkistä 10 senttiä Rintasyöpäyhdistys - Europa Donna Finland ry:n toimintaan.

Erityisen tärkeä muovikassi

25 värmlantilaista ICA-kauppiasta ovat yhdessä asiakkaidensa ja Trioworldin kanssa keränneet 'erityisen tärkeän muovikassin' myynnillä varoja syöpäsairaiden lasten ja nuorten yhdistykselle, Barncancerfondenille.

Erityisen tärkeä sahatavarakääre

Hyväntekeväisyysvalikoima laajenee - Derome Groupin puutavara pakataan pinkkiin loka-marraskuun aikana.