We are rethinking plastic

Haluamme olla paras omalla alallamme. Visiomme perustuu asiakkaidemme tarpeiden tunnistamiseen ja toteuttamiseen, nyt ja tulevaisuudessa. Markkinoiden, alan ja tulevaisuuden tarpeet - We Are There.

 

YKSITYISKOHDISTA KOKONAISKUVAAN

 

Trioworld konserni jaetaan viiteen liiketoimintayksikköön: Kiristekalvot, Teollisuuskalvot, Terveydenhuollon pakkaukset, Muovikassit ja Kuluttajapakkaukset. Jokainen liiketoimintayksikkö vastaa omasta kehityksestään, tuotannostaan, laadustaan ja markkinoinnistaan. Keskittyminen luo asiantuntemusta jokaiselle osa-alueelle. Asiantuntemusta, jota käytämme hyväksemme antaaksemme tuotteillemme lisäarvoa.

Samalla on itsestään selvää tehdä yhteistyötä osa-alueiden välillä, jotta löydämme uusia tapoja parantaa asiakaspalveluamme. Me Trioworldissa työskentelemme aktiivisesti käyttääksemme resurssejamme mahdollisimman tehokkaasti. Siitä on hyötyä sinulle asiakkaana.

Konsernin emoyhtiön Trioworld Industrier AB:n alla toimii konsernin johto, globaali hankintatoimi, henkilöstöpalvelut, markkinointi ja taloushallinto.

Osoite

Trioworld Group

Trioworld Industrier AB

Parkgatan 10

Box 143

333 23, Smålandsstenar

Ruotsi

+46 371 345 10

info.smt@trioworld.com

OTA YHTEYTTÄ

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä. Odotamme yhteydenottoasi!