6.1.2022

Trioworld on nostanut PCR-muovien käyttöä koskevan kestävyystavoitteensa 30 prosenttiin vuoteen 2025 mennessä!

Tuotannossa käytettävien PCR-muovien (Post-Consumer Recyclates) osuuden nostamista 30 prosenttiin koskeva uusi kestävyystavoite auttaa Trioworldia vähentämään poltettavaksi päätyvän muovin määrää. Se pienentää lisäksi yhtiön tuotteiden hiilijalanjälkeä.

"Muovituotteiden valmistajana Trioworldin tavoitteena on olla muovien kiertotaloutta edistävän työn eturintamassa. Uusi PCR-muovien (Post-Consumer Recyclates) osuuden nostamista 30 prosenttiin koskeva kestävyystavoitteemme vähentää poltettavaksi päätyvän muovin määrää ja auttaa meitä pienentämään tuotteidemme hiilijalanjälkeä", sanoo Trioworldin hankinta- ja kestävyysasioista vastaava Chief Procurement Officer ja VP Sustainability Oskar Karlsson.

Tuotteissa käytettävien PCR-muovien osuuden kasvattaminen nostaa Trioworldin kestävyystavoitteet uudelle, aiempaa kunnianhimoisemmalle tasolle. Yhtiön aiempi 30 prosentin tavoite sisälsi sekä PCR-muovit (Post-Consumer Recyclates; muovit, joita on käytetty niiden alkuperäiseen tarkoitukseen) että PIR-muovit (Post-Industrial Recyclates; teollisuusjäte), mutta uusi tavoite on tarkoitus saavuttaa vuoteen 2025 mennessä yksinomaan PCR-muoveja hyödyntämällä.

Trioworld on valinnut riippumattoman IVL Swedish Environmental Research Institute -tutkimuslaitoksen raportin perusteella PCR-muoveja sisältävien tuotteidensa sertifiointiin RecyClass-organisaation tarjoaman kierrätysmuovien jäljitettävyyden sertifiointijärjestelmän. Se takaa, että yksittäisissä tuotteissa on käytetty kierrätysmateriaaleja ja PCR-muoveja.

"Yhden tai useamman tuotteen RecyClass-sertifiointi on parhaillaan käynnissä useissa eri tuotantoyksiköissämme. Meidän on mielestämme tärkeää näyttää asiakkaillemme, että täytämme aktiivisesti lupauksemme", sanoo Oskar Karlsson.

Lue lisää RecyClass-sertifioinnista osoitteesta www.recyclass.eu.