14.6.2022

Ainutlaatuinen yhdistelmä korkeaa suorituskykyä ja kestävää kehitystä: 30 % PCR-muovia sisältävä Trioloop puhallettu kiristekalvo

Seuraava askel Trioworldin tiellä kohti kestävää tulevaisuutta. Uusin lisäys Trioworldin tuotevalikoimaan on Trioloop puhallettu kiristekalvo. 30% PCR-muovia sisältävä kalvo yhdistää huippuluokan suorityskyvyn sekä kestävän kehityksen. PCR (post consumer recycled) on kuluttajakierrätettyä polyeteenia, jonka käyttäminen vähentää jätettä sekä pienentää tuotteen hiilijalanjälkeä. Puhallusteknologiaan pohjautuva valmistusmenetelmä takaa kalvolle erinomaisen suorituskyvyn ja korkean puhkaisu- ja sidontalujuuden.

Kestävää kehitystä laadusta tinkimättä

Kestävää kehitystä arvostavat yritykset tarvitsevat pakkausmateriaaleja, jotka viestivät näitä arvoja. Trioloop puhallettu kiristekalvo tarjoaa juuri sitä, laadusta tai suorituskyvystä tinkimättä.

Trioloop puhallettu kiristekalvo on sekä ohuempi että elastisempi kuin ensimmäinen vuonna 2021 lanseerattu kierrätettyä raaka-ainetta sisältävä korkean suorituskyvyn kiristekalvomme. ”Trioworldilla on pitkäaikainen kokemus kierrätysmateriaalia hyödyntävistä tuoteratkaisuista, jonka myötä olemme pystyneet kehittämään korkealaatuisia PCR-muovia sisältäviä kalvotuotteita,” kuvailee tuotepäälikko Magdalena Bengtsson.

Poikkeuksellinen sidontalujuus

Trioloop puhallettu kiristekalvo sopii moniin tarkoituksiin. Parhaimmillaan se on raskaissa sekä haastavasti muotoilluissa kuormissa. Sidontalujuus on tärkeä pitää mielessä myös kestävää kehitystä ajatellessa, sillä vakaassa kuormassa esiintyy vähemmän kuljetusvaurioita, jotka tuottavat jätettä ja hukkaavat luonnonvaroja.

Trioloop puhallettu kiristekalvo tarjoaa muun muassa seuraavat edut:

• RecyClass-sertifioitu tuote, joka sisältää 30% PCR kuluttajakierrätettyä muovia
• Pienempi hiilijalanjälki
• Poikkeuksellinen sidontalujuus
• Korkea puhkaisulujuus
• Liukas ulkopinta, joka estää lavojen takertumisen toisiinsa

Lean ja Loop tuotesarja

Trioloop puhalletty kiristekalvo on osa Trioworldin kahta pitkän aikavälin strategiaa: Lean ja Loop. Lean, koska hyvän elastisuuden omaava ohuempi kalvo vähentää käytettävän materiaalin tarvetta ja Loop, koska tuotteet sisältävät korkealaatuista kuluttajakierrätettyä raaka-ainetta.

Tule mukaan kehittämään kestäviä pakkausratkaisuja kuormalavoille ja luomaan tietä kestävään tulevaisuuteen!